söndag 2 augusti 2009

Ankrace? Anktombola!!

Ankracet på årets Marinfestival blev i år en anktombola! Denna "världsnyhet" var ett samarbete mellan de populära Funballz och Ankracet. Grattis till alla vinnare!

Gå på vatten med hundratals ankor i en boll.. kan bli en het ny fluga kanske?

8 kommentarer:

  1. hundratals ankor? Det bör ha varit tusentals?? Sen undrar jag hur man kan skriva att de släpps från slottsbron, när det inte alls blir så. OCH sist men inte minst, vem vann? Finns det nån slags vinstlsita eller? Luktar skunk lång väg! BUUUUUUU

    SvaraRadera
  2. Ja i de tre vattenbollarna var det max 200 ankor i varje och första 20 vinsterna räknat bakifrån drogs från en o samma boll istället för jämnt fördelat på tre. Dessutom var det inget nummer under 2000 som vann, lite konstigt om de numrerades från 1 till 6000. Att det blev tombola blev visst bestämt i sista stund och jag köpte lotter för att se ett race, inte ett tombola. Nä det var det sämsta jag sett.

    SvaraRadera
  3. Hej Sandra, Lovisa och alla andra. Här kan ni läsa information från Ankracets arrangör: http://marinfestivalbloggen.blogspot.com/2009/08/information-fran-arrangoren-av-ankracet.html

    SvaraRadera
  4. ..måste bara kommentera det här med "hundratals ankor". Jag har ingenting med Ankracet att göra så "hundratals ankor" var helt enkelt bara en passande bildtext till den bild som används. Hur många ankor det egentligen gällde får ni kontakta festivalledningen eller ankracet om.

    SvaraRadera
  5. Tänk att det ska vara så svårt att presentera en lista över de som vann? Eller man undrar ju om det verkligen var nån som vann på de där låga numren. Själv hade jag nummer på 4-tusen klassen, o första vinsterna som drogs var nr 20 och 19? Hur funkar detta???? Och bara 900 lotter hade sålts? Fan va lurad jag känner mig! Visst arrangören lovar presentkort på att namnge en stjärna om man e missnöjd, men det är väl knappast det man tänkte sig när man köpte lotter tillsammans med brorsonen. BU!

    SvaraRadera
  6. Jag är en till som känner mig grundlurad på min 100-lapp!! Kunde haft roligare för den, eller hur? Vill inte ha någon dj-stjärna utan hellre mina pengar tillbaka. BUUUUUUUUUU!

    SvaraRadera
  7. Vilken bluff!!!
    Hur kan kommunen släppa in en sådan plump i den för övrigt trevliga festivalen.Vem har gett lotteritillstånd? Jag har kollat med lotteriinspektionen och där säger man att det är ett lokalt tillstånd. Det måste finnas någon ansvarig. Alla borde få pengarna tillbaka. Ännu ett BUUUUUUUUU!

    SvaraRadera
  8. Ingen har någonsin vunnit på ett Ankrace.

    Gabriel Pap är en riktig lurendrejare. Har pratat med flera som säger samma sak.

    Har någon av er vunnit? Vilket nummer hade ni på era lotter? Kommunen borde begära att få se alla sålda lotter och jämföra dem mot vinnarna. Har en stark känsla av att de som "plockades upp" inte matchar numrena som sålts.

    SvaraRadera